Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Bilal Adabağ, Odamız Meclis Üyesi Nedim Acet ile birlikte TOBB tarafından düzenlenen “Finansmana erişim istişare” toplantısına katıldı.

TOBB Başkanımız Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TBB Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan, Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih ile iş dünyasının katılımıyla düzenlenen toplantı da Finansmana erişim sorunu görüşüldü.

Düzenlenen toplantı sonrasında ise, Oda Başkanımız Bilal Adabağ, TBB Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan, Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih ile ikili özel görüşmeler gerçekleştirip, üyelerimizin finansmana erişim noktasında yaşadığı sorun ve sıkıntıları banka genel müdürlerine iletti.