Oda Başkanımız Sn. Bilal ADABAĞ, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası evsahipliğinde, TOBB Başkanımız Sn. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ile TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sn. Cevdet YILMAZ’ın teşrifleriyle gerçekleşen “Bölgesel Kalkınma, Yatırım, İşbirliği Forum ve Fuarı”nın açılış törenine katıldı.

Odamız Genel Sekreteri Mücahit Diksin ve Odamız Meslek Komiteleri Başkanı Mekin Kaya’nın eşlik ettiği Oda Başkanımız Sn. Bilal Adabağ, ayrıca Doğu ve Güneydoğu oda ve borsa başkanları istişare toplantısına da katılım sağladı.

Başkanımız Sn. Bilal ADABAĞ, program vesileyle biraraya geldiği TOBB Başkanımız Sn. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sn. Cevdet YILMAZ’a hediye takdiminde bulundu.