Oda Başkanımız Bilal Adabağ, Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından Doğu Anadolu Bölge Yürütme Kurulu Başkanı olarak atandı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurul sonrası Hasan Yıldız başkanlığında çalışmaların startını veren Türkiye Muaythai Federasyonu, federasyon ile ilgili görev dağılımlarını gerçekleştirdi. Yapılan görev dağılımları neticesinde Oda Başkanımız Bilal Adabağ da, Doğu Anadolu Bölge Yürütme Kurulu Başkanı olarak görevlendirildi.

Görevi tevdi etmek üzere Oda Başkanımız Bilal Adabağ’ı makamında ziyaret eden Türkiye Muaythai Federasyonu Büyükler Milli Takımlar Koordinatörü Ömer Uğur, oda başkanımıza görevini tevdi ederek, başarı dileğinde bulundu.

Kendisine tevdi edilen görevden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanımız Bilal Adabağ ise, federasyon yönetimine tebrik, teşekkür ve başarı dileklerini iletti.

Öte yandan; Odamız Basın – Yayın Memuru Hakan Okay ise, Türkiye Muaythai Federasyonu Doğu Anadolu Bölge Basın Kurulu Başkanı olarak atandı.

Ziyaret programında odamız Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit’te hazır bulundu.