KGK “Kadınların ekonomideki yeri ve önemi” konulu toplantı düzenledi

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odamız bünyesinde faaliyet gösteren TOBB Bitlis Kadın Girişimciler Kurulumuz (KGK) tarafından toplantı düzenlendi.

TOBB Bitlis KGK Başkanı Rahime Yılmaz Acet başkanlığında odamız toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, ilimizdeki kadınların ekonomideki yeri ve önemi masaya yatıldı.

Ekonominin önemli bir kaldıracı olan Kadın İstihdamının arttırılması konusunda yapılabilecek girişimler konusunda fikir alışverişinde bulunulan toplantıda ayrıca; dezavantajlı grupta yer alan kadınlar içinde ayrıca projeler üretilmesi kararlaştırıldı.

Planlanan projelerin en kısa sürede hayata geçirilmesi noktasında iş ve güç birliği yapılacak kurumlarla da görüşmeler yapılması noktasında fikir birliğine varıldı.

Oda Başkanımızdan “Babalar Günü “mesajı

“Yöresel Ürünler Pazarı Projesi” için Başkan Geylani’ye ziyaret