İYİ Parti milletvekillerinin de içinde yer aldığı İYİ Parti heyeti odamıza bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bölgede temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Ayhan Altıntaş ve Gaziantep Milletvekili İmam Hüseyin Filiz’in de içinde yer aldığı İYİ Parti heyeti Bitlis il Başkanı Ziya Yoldaş, Bitlis il ve ilçe yönetimleriyle birlikte odamıza ziyarette bulundular. İYİ Parti heyeti; Odamız Meclis Başkanı Rıdvan Kökel ve odamız yönetim kurulu ile meclis üyeleri tarafından karşılandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Odamız Meclis Başkanı Rıdvan Kökel, İYİ Parti heyetine ilçemizle ilgili bilgiler vererek, bölgedeki sıkıntıları paylaştı.

Odamız Meclis Başkanı Rıdvan Kökel ayrıca, heyete odamız tarafından hazırlanan ve içerisinde bölgemizin sorun ve sıkıntılarının yer aldığı rapor sunuldu.

İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Ayhan Altıntaş ve Gaziantep Milletvekili İmam Hüseyin Filiz ise, bölgeye bir ziyaret kapsamında geldiklerini ifade etti.

Gerçekleştirdikleri ziyaretlerde bölgenin sorun ve sıkıntılarını birinci ağızdan dinleyip, sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında girişimlerde bulunmak üzere notlar aldıklarını ifade eden Milletvekilleri Altıntaş ve Filiz misafirperverlikten ötürü TATSO’ya teşekkürlerini ilettiler.