12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulünün 99. Yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü münasebetiyle ilçemizde program düzenlendi.

İlçemiz Fen Lisesi tarafından Tatvan Kültür Merkezinde düzenlenen program Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayıp, günün anlam ve önemini belirten konuşma ile devam etti.

Hazırlanan gösterilen sunulduğu program Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan slayt gösterisi, okulun şiir ve müzik korusunun sunumları ile sona erdi.

Programa katılan İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Ali Özkan, program sonrası programın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilere tebrik ve teşekkürlerini iletti.

Düzenlenen programa Tatvan Ticaret ve Sanayi Odamız (TATSO) adına Odamız Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit katıldı.