Hannover Messe Sodeks Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen Uluslararası HVAC&R, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma, Yangın, Havuz ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı ISK-SODEX İSTANBUL 2021, 29 Eylül-2 Ekim 2021 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir.

2021 yılında 15.’si gerçekleştirilecek olan fuar, yurtiçi ve yurt dışında yürütülen etkin tanıtım çalışmaları; tüm dünyada sektörün önemli basın mecraları ve dernekleri ile gerçekleştirilen başarılı iş birlikleri; hedef ülke-hedef sektör eşleştirmesi paralelinde planlanan uluslararası satın almacı grup organizasyonları ve bu yıl da özel olarak oluşturulacak B2B İkili iş Görüşmeleri ile ısıtma, soğutma, klima, havalandırma sektörlerinin Avrasya bölgesindeki lider fuarı olma konumunu pekiştirmeyi hedeflemektedir.

Katılımcı ve ziyaretçilerinin beklentileri dikkate alınarak şekillenen ISK-SODEX İSTANBUL 2021, tasarımcı, uygulayıcı ve tedarikçiler ile sektörün tüm bileşenlerini bir araya getirerek mevcut iş birliklerinin geliştirilmesi ve yeni iş bağlantılarının kurulması için en uygun ortamı sağlamayı amaçlamaktadır.

Eş Organizatörler / Destekleyenler

ISKAV (Isıtma, Soğutma, Klima Araştırma ve Eğitim Vakfı), DOSİDER (Doğalgaz Cihazları Sanayicileri ve İş Adamları Derneği), İSKİD (İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği), İZODER (Isı, Su, Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), TTMD (Türk Tesisat Mühendisleri Derneği), POMSAD (Pompa Vana Sanayicileri Derneği), SOSIAD (Soğutma Sanayii İş insanları Derneği), ESSIAD (Ege Soğutma Sanayicileri ve iş Adamları Derneği), MTMD (Mekanik Tesisat Mühendisleri Derneği), KBSB (Kazan ve Basınçlı Kap Sanayicileri Birliği Derneği)

ISK-SODEX İSTANBUL 2019 Fuarı Hakkında Genel Bilgi

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ISK-SODEX İSTANBUL 2019 Fuarı, toplam 44.804 m2 net alanda ziyarete açılmıştır. 155’i yabancı olmak üzere toplam 735 direkt katılımcının yer aldığı fuarda; büyük kısmı Avrupa kıtasından olmak üzere, Asya ve Amerika kıtalarından 17 ülkeden katılımcılar ile toplam 1.021 firmanın ürünleri sergilenmiştir.

ISK-SODEX İstanbul 2019 Fuarı’nı Avrupa, Orta Doğu, Rusya, CIS Ülkeleri, Orta Asya ve Afrika gibi sektörün etkin bölgele ve ülkelerinden toplam 106 ülkeden 10.027’si yabancı olmak üzere 85.371 kişi ziyaret etmiştir.