İlçe Hayat Boyu Öğrenme toplantısı gerçekleştirildi

Tatvan ilçemizde kurulan “İlçe Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu” Tatvan Kaymakamı Tekin Erdemir başkanlığında toplandı.

Tatvan Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda;  Tatvan Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Halk Eğitim merkezi çalışmalarının ve açılan kursların tanıtımı yapıldı. Toplantı, görüş ve öneriler ile önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmaların görüşülerek karar altına alınmasının ardından sona erdi.

Odamızı temsilen Odamız Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit’in katılım sağladığı Tatvan Kaymakamı Tekin Erdemir başkanlığındaki toplantıya komisyon üyesi ilgili kurum ve birim amirleri katıldı.

Vangölü Astronotlar Tarafından Çekilmiş Dünyanın En Güzel Resimleri Arasında Yarı Finale Kaldı

Akreditasyon ekibimiz “Yöntem ve iyi uygulama paylaşımı kıyaslama” toplantısına katıldı