TOBB koordinasyonunda Tatvan Ticaret ve Sanayi Odamız bünyesinde faaliyet gösteren TOBB Bitlis İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Bitlis İl Genç Girişimciler Kurulumuz ilk ziyaretini KOSGEB ve DAKA’ya gerçekleştirdi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit ile birlikte ilk olarak KOSGEB Bitlis İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden TOBB Bitlis İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Rahime Yılmaz Acet ve TOBB Bitlis İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Bilal Kardoğan ardından ise DAKA Bitlis İl Temsilciliğini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında KOSGEB Bitlis İl Müdürü ve aynı zamanda TOBB Bitlis İl Genç Girişimciler Kurulu üyemiz Cevat Kaya ve DAKA Bitlis İl Temsilcisi ve yine aynı zamanda TOBB Bitlis İl Genç Girişimciler Kurulu üyemiz Kerem Akın ile bir araya gelindi.

TOBB Bitlis İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Bitlis İl Genç Girişimciler Kurulumuzun çalışma ve faaliyetlerinin konuşulduğu ziyarette ayrıca çalışma ve proje işbirliği noktasında neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret vesilesiyle KOSGEB Bitlis İl Müdürü Cevat Kaya ve DAKA Bitlis İl Temsilci Kerem Akın, kurul başkanlarımıza tebrik ve başarı dileklerini ileterek, gerek girişimciliğin özendirilmesi ve gerekse girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük etmek amacıyla işbirliği içinde ortak projeler yürütmeye hazır olduklarını dile getirdiler.

TOBB Bitlis İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Rahime Yılmaz Acet ve TOBB Bitlis İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Bilal Kardoğan ise, işbirliği içerisinde kısa sürede güzel ve başarılı işlere imza atacaklarına inandıklarını ifade ettiler.