Fen İşleri Müdürü olarak atanan Mesut Kaplan’a “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirildi

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkanımız Bilal Adabağ, Odamız Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit, TOBB Bitlis Genç Girişimciler Kurulu (GGK) Başkanı Bilal Kardoğan, TOBB Bitlis GGK Başkan Yardımcısı Mikail Adabağ, TOBB Bitlis GGK Yönetim Kurulu Üyeleri ve Odamız Meslek Komiteleri Başkanı Mekin Kaya ile birlikte Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürü olarak atanan TOBB Bitlis GGK Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Kaplan’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Oda Başkanımız Bilal Adabağ, ziyaret vesilesiyle Mesut Kaplan’a tebrik ve başarı dileklerini iletti.

Fen İşleri Müdürü Mesut Kaplan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini iletti.

OSB (ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ) ÖN TALEP BAŞVURU FORMU

Meclis toplantısı gerçekleştirildi