Tatvan ilçemizde bebek ve çocuk giyim ürünleri üzerine hizmet veren Dastini Bebe Market’in şube açılışı yapıldı.

Tatvan Tuğ Mahallesi, Hükümet Caddesi, ilçe Jandarma Komutanlığı karşısında hizmete giren Tatvan Dastini Bebe Market için açılış programı düzenlendi. Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hişyar Sağnıç, Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Şefik Kızılca, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odamız Meclis Üyesi Mücahit Menteş, Bitlis Tekstil, Sanayi ve İş Adamları Derneği Başkan Yardımcısı Sabahattin Okay ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açılış kurdelesi kesilerek işyeri hizmete açıldı.

Açılış sonrası davetlilerle birlikte işyerini gezen Odamız Meclis Üyesi Mücahit Menteş, işyeri işletmecilerine “hayırlı olsun” dileklerini iletti.