DAKA’NIN GENÇ GİRİŞİMCİLERİ DESTEKLENMEYE YÖNELİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

DAKA’nın genç girişimcileri desteklenmeye yönelik bilgilendirme toplantısı Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda yapıldı. Toplantıya DAKA Program Yönetim Birimi Başkanı Sayın Bade ALTUNEL ve DAKA Planlama Uzmanı Sayın M. Sencer ÖZEN konuşmacı olarak katıldı.

Proje amacının öncelikli olarak zanaatkârlara yönelik olduğunu bununla birlikte, kadınlar, engelliler ve Hakkari İline destek olduğunu belirten DAKA Program Yönetim Birimi Başkanı Sayın Bade ALTUNEL bununla birlikte gerçek kişiler ve KOBİ’lerinde destekleneceğini söyledi.

Proje hakkında bilgiler veren DAKA Program Yönetim Birimi Başkanı Sayın Bade ALTUNEL daha fazla bilgiyi www.daka.org.tr adresinden alınabileceğini söyledi.

Öncekini Oku

BAŞKANIMIZIN BERAT KANDİLİ MESAJI

Sonrakini Oku

KÜÇÜK ESNAFI KORUMAK İÇİN DEV ADIM…