Bitlis Eren Üniversitesinden (BEÜ) Dr. Öğr. Üyesi Şerafettin Okutan ve Arş. Gör. Durmuş Çağlar Çakır 13 – 14 Mart 2023 tarihinde Van’da düzenlenecek olan Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF) ile ilgili odamızı ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında odamız Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Lebit ve Odamız Genel Sekreteri Mücahit Diksin ile bir araya gelen Dr. Öğr. Üyesi Okutan ve Arş. Gör. Çakır, Van Expo Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan fuarın detayları ile ilgili bilgilendirme ve istişarede bulundu.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ev sahipliğinde “Yetenek her yerde” sloganıyla düzenlenecek olan DAKAF fuarının Bitlis Eren Üniversitesi ile birlikte Van, Hakkari, Iğdır, Muş, Siirt ve Şırnak Üniversitesi olmak üzere toplam 7 üniversitenin işbirliği ile gerçekleştirileceği belirtildi.

İstişare toplantısında ayrıca; bölgesel kariyer fuarına nasıl başvuru yapılabileceği ile ilgili bilgiler paylaşıldı.