COSME Türkiye Projesi – Ortak Küme Girişimleri (Euroclusters) Çağrısı Çalıştayı gerçekleştirildi

Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen ve Tek Pazar Programının “İşletmelerin Rekabeti ve KOBİ’ler” başlığı kapsamında kümelerin desteklenmesi amacı ile Ortak Küme Girişimleri (Euroclusters) Çağrısı kapsamında proje geliştirme ve yazma kapasitesini geliştirmeyi hedefleyen çalıştay düzenlendi.

Odamız Genel Sekreteri Mücahit Diksin’in de katılım gösterdiği online çalıştayda çağrıya uygunluk kriterleri, başvuru belgelerinin hazırlanması, başvuru platformuna kayıt, proje kapsamında bütçe şablonu gibi konular işlendi.

Odamız meclis toplantısı yapıldı

Odamız ISO 9001:2015 ve ISO 10002:2018 yönetim sistemleri denetiminden başarıyla geçti