Bursa’nın Yıldırım İlçe Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, beraberindeki bir heyetle birlikte ilimize gezi programı düzenledi.

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Bilal Adabağ’ın karşılayıp programlarına eşlik ettiği heyet üyeleri Bitlis programları çerçevesinde Bitlis il merkezi başta olmak üzere Tatvan, Ahlat ve Adilcevaz ilçelerimizdeki tarihi ve turistik yerleri gezdi.

Bitlis il merkezindeki tarihi han ve seyir terası ziyareti sonrası Tatvan ilçemizde bulunan Dünya’nın ikinci büyük krater gölü olan Nemrut Krater Gölü’nü ziyaret eden heyet üyeleri daha sonra Ahlat ilçesine geçerek tarihi Selçuklu Mezarlığı başta olmak üzere ilçedeki tarihi ve turistik yerleri gezdi. Daha sonra Adilcevaz ilçesine geçen heyet üyeleri burada da, Aygır Gölü başta olmak üzere tarihi ve turistik mekanları ziyaret etti.

Gerçekleştirilen geniş kapsamlı ziyaret programının ardından; heyetin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanımız Bilal Adabağ, Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Alkoç ile birlikte ziyaret anısına Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a hediye takdiminde bulundu.

Ev sahipliği ve misafirperliğinden ötürü Oda Başkanımız Bilal Adabağ’a teşekkürlerini ileterek hediye takdiminde bulunan Belediye Başkan Oktay Yılmaz ise, bölgenin tarihi dokusu ve doğal güzelliklerine dikkat çekti.