Bitlis il Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısı düzenledi

Bitlis Valisi Oktay Çağatay başkanlığında  Bitlis il Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısı düzenledi.

BETAV toplantı salonunda düzenlenen toplantıda İzmir ve İstanbul’da düzenlenen tanıtım günleri, kentte devam eden altyapı ve restorasyon çalışanları, yatırımlar ve genel konular değerlendirildi.

Bitlis İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Fuat Eker, İzmir ve İstanbul’da gerçekleştirilen tanıtım günleri ve kurul koordinesinde yürütülen çalışmaların son durumu ile ilgili kurul üyelerini bilgilendirdi.

Ayrıca, il merkezinde devam eden alt yapı ve restorasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte turizm taleplerinin artırılmasına kapsamında turizm profesyonelleri ve tur firmaları ile Bitlis’e info tur düzenlenmesi konusunda yürütülecek çalışmaların istişare edildi.

Düzenlenen toplantı kurul üyelerinin gündem konularıyla ilgili fikir alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi.

Düzenlenen toplantıya Odamızı temsilen Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Lebit katıldı.

Öncekini Oku

Oda Başkanımız öğrencilerle tecrübelerini paylaştı