Bitlis Güçlü Kadınlar Derneği (BİKADINDER) tarafından odamız ev sahipliğinde dernek açılış programı ve Kadınlar Günü etkinliği düzenlendi.

Odamız adına Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ateş’in katılım sağladığı etkinlik, kadınlar ile ilgili video gösterimi ile başladı. Ardından dernek başkanı Dilan Koçhan ve davetliler tarafından yapılan açılış konuşmalarıyla devam etti. Düzenlenen etkinlik hatıra fotoğrafı ve kadınlara karanfil dağıtılması ile sona erdi.

Düzenlenen etkinliğe Tatvan Belediye Başkanı M. Emin Geylani, AK Parti Tatvan Belediye Başkan Adayı Fettah Aksoy, AK Parti Bitlis İl Başkanı Kadir Köstekçi, AK Parti Tatvan İlçe Başkanı Erhan Ayaz, davetliler ve çok sayıda kadın katılım sağladı.