Bitlis Girişimci İş İnsanları Derneği (BİGİAD) Genel Başkanı Kemal İnan, genel merkez ve Bitlis şube yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Tatvan Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret etti.

Odamız Meclis Başkanı Servet Avcı, Odamız yönetim kurulu ve meclis üyeleri tarafından karşılanan BİGİAD heyeti ile yatırım, ticari, işbirliği ve güç birliği konuları üzerine istişare toplantısı yapıldı.

Bölgeye yapılacak farklı yatırımların bölgenin kalkınma ve istihdamına olumlu katkılar sunacağını vurgulayan Odamız Meclis Başkanı Servet Avcı, TATSO olarak gerek üyelerinin ve gerekse yeni yatırım ve yatırımcıların önünü açmak adına çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Bölgeye yapılacak yeni yatırımların önünü açma noktasında ellerinden gelen desteği sunmaya hazır olduklarını kaydeden Odamız Meclis Başkanı Servet Avcı, odamız tarafından hazırlanan raporlarla ilgili bilgiler paylaşarak, yatırım noktadaki girişim ve gayretlerinden ötürü BİGİAD heyetine teşekkürlerini iletti.

BİGİAD Genel Başkanı Kemal İnan da, TATSO’nun kente yapılan yatırımlardaki öncülüğünden ötürü teşekkürlerini iletti.

Bölgeye yeni yatırımlar kazandırmanın gayreti içinde olduklarını kaydeden İnan, bu noktada TATSO’nun iş ve güç birliğini önemsediklerini kaydetti.

Düzenlenen toplantı fikir alışverişi ve yapılan istişarelerle sona erdi.