Yapılan mahalli idareler seçiminde Tatvan Belediye Meclis Üyesi olarak seçilmeleri sebebiyle odamız meclis üyeliğinden ayrılan Hakim Baran ve Ferhat Güven için “veda” programı düzenlendi.

Oda Başkanımız Bilal Adabağ, düzenlenen veda programında Meclis Başkanımız Servet Avcı ile birlikte odamız meclis üyeleri Hakim Baran ve Ferhat Güven’e hizmetlerinden ötürü “Teşekkür” belgesi takdim eden etti.

Görevleri süresince yaptıkları hizmetlerden ötürü iki meclis üyemize teşekkürlerini ileten Oda Başkanımız Bilal Adabağ, yeni görevleri için tebrik ve başarı dileğinde bulundu.

Öte yandan, Oda Başkanımız Bilal Adabağ, odamız meclis üyeleri Hakim Baran ve Ferhat Güven’den boşalan meclis üyeliklerine atanan Deniz Yetişkin ve Muhammed Baran Dinç’e de yeni görevleri dolayısıyla tebrik ve başarı dileklerini iletti.

Düzenlenen “veda” programı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.