Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Bilal Adabağ, 10 Ocak Gazeteciler Günü münasebetiyle Bitlis ve ilçelerinde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Lebit, Odamız Meclis Üyesi Erhan Ayaz, Odamız Genel Sekreteri Mücahit Diksin ve Odamız Üyesi Mehmet Ilık’ın da katılım sağladığı programda, Başkanımız Bilal Adabağ Gazetecileri ağırladı.

Gazetecilerin, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü tebrik eden Oda Başkanımız Bilal Adabağ, Bitlis ve ilçelerinin tanıtımı ve kalkınmasında önemli katkıları olan Gazetecilere emek ve katkılarından ötürü teşekkürlerini iletti.

Gazeteciler ise kendilerini ağırlayan Oda Başkanımız Bilal Adabağ ve yönetimine iyi dilek ve temennilerinden ötürü teşekkürlerini iletti.