Ahlat Belediye Başkanı Sn. A. Mümtaz Çoban, oda Başkanımız Bilal Adabağ’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanımız Bilal Adabağ, odamızın çalışmaları ve Ahlat ilçemizde hizmete açılan Odamız Ahlat Temsilcilik ofisinin çalışmaları ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

Ahlat Belediye Başkanı Sn. A. Mümtaz Çoban’da odamız tarafından Ahlat ilçemizde açılan temsilcilik ofisinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, odamızın çalışmaları için başarı dileklerini iletti.

Ziyaret anısına Oda Başkanımız Bilal Adabağ tarafından , odamız işbirliği ve sponsorluğunda hazırlanan, Ahlat ilçemize de özel olarak yer verilen “Ekonomi, Siyasi ve Eğitim İşbirlikleri Temelinde Türk Devletleri Teşkilatı ve 2040 Vizyonu” konu başlıklı bilimsel kitap Başkan Çoban’a takdim edildi.