Ankara-Tatvan-Ankara Turistik Seferleriyle ilgili istişare toplantı yapıldı

İlk seferi 17 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Ankara-Tatvan-Ankara Turistik Treni’nin Turistik Seferi ile ilgili odamız ev sahipliğinde istişare toplantısı düzenlendi.

Konaklama tesisi temsilcileri, Seyahat Acente temsilcileri ve turizm ile ilgili faaliyet yürüten firma temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıya Oda Başkanımız Bilal ADABAĞ, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Fuat EKER, DAKA Bitlis Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Nurettin POLAT, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Metin ÇOBAN ve Odamız Başkan Yardımcısı Yılmaz LEBİT katıldı.

Düzenlenen toplantıda, başlayacak olan Turistik Seferlerin ilimiz ve bölgemizin tanıtımına sağlayacağı katkılara vurgu yapılarak, Turistik Sefer için yapılması gereken hazırlıklar masaya yatırıldı. Karşılama programı, konaklama ve gezilecek mekanların da istişare edildiği toplantıda bilgi ve fikir alışverişlerinde bulunularak, gerekli görev dağılımları yapıldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Fuat EKER’in Turistik Seferlerin son durumuyla ilgili bilgileri aktarırken, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Metin ÇOBAN’da yapılacak hazırlıklar ve hazırlıkların son durumuyla ilgili bilgileri paylaştı.

Başlayacak seferlerin ilin tanıtımı ve turizm getirisine sağlayacağı katkılara vurgu yapan Oda Başkanımız Bilal ADABAĞ’da, organizasyonun amaçlanan hedefe ulaşması noktasında oda olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklarını ifade etti.

Kamu ve özel sektör işbirliği ile ilk seferi 17 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan seferi karşılamaya şimdiden hazır olduklarını kaydeden Oda Başkanımız Bilal ADABAĞ, turistleri birçok doğal güzelliği bir arada sunan ilimize davet etti.

Düzenlenen toplantı yapılan istişarelerle sona erdi.