x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

Eren Holding bünyesinde faaliyet gösteren Perakende Lacoste Genel Müdürlüğünden Odamızı ziyaret etti.


Eren Holding, Lacoste Genel Müdürlüğünden, Fatih SALBARS, Gürkan ŞENEL, Ali Suat YALÇINKAYA, Tuncay DURMAZ ve Zafer AHLAT’ı, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Bilal ADABAĞ ağırladı.
Ziyarette Müdürlük yetkilileri Tatvan’da yapımı devam eden iplik fabrikası hakkında bilgi verdi. Bu kapsamda yatırıma bizleri teşvik eden ve cesaretlendiren yakında üyesi olacağımız Tatvan Ticaret ve Sanayi Odasına ve Oda Başkanımıza teşekkürlerimizi sunmak ve bilgilendirme ziyaretinden bulunmak istedik.“

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Bilal ADABAĞ’da “ Öncelikle ziyaretten ve bilgilendirmeden dolayı siz değerli yöneticilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerin huzurunda çok değer verdiğimiz değerli büyümüz Sayın Ahmet EREN’e halkımız adına teşekkürlerimiz sunuyorum. Bu toprakları hiçbir zaman unutmamış ve yapmış olduğu yatırım ve sosyal yardımlarla da bölgemiz ekonomisi ve sosyal yaşantısına çok değerli katkılar vermiştir. İstihdama büyük katkı sağlayacak olan iplik fabrikasında çalışacak gençlerimiz adına kendilerine şükranlarımızı sunuyorum. Kurulacak fabrika ile yatırım yapacak yeni sektörlerin de önünü açacak. Bölgemize büyük katkı sağlayacak yatırımlarının devam edeceğine inancım tamdır. Kendisine büyük saygım ve sevgim söz konusu. Kendisine minnettarız.” Dedi.



Paylaş