Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından 2019 yılında “Yetenek Her Yerde” temasıyla yola çıkan Bölgesel Kariyer Fuarları; Üniversiteler, kamu ve özel sektör kuruluşları ve meslek odalarının iş birliği ile gerçekleştirilen kariyer etkinlikleridir. 11 farklı bölgede yapılan bu etkinliklerden biri olan “Doğu Anadolu Kariyer Fuarı” Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ev sahipliğinde, Üniversitemizin de katılımıyla 03-04 Ocak 2024 tarihlerinde Van Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Odamız 45 metrekare stand alanı kiralamış olup, üyelerimize ücretsiz olarak tahsis edilecektir. Katılım sağlayacak üyelerimiz ürün ve tanıtım materyallerini stantta sergileyebilir ve tanıtımını gerçekleştirebilir. Katılım sağlayamayacak üyelerimi ize 02 Ocak 2024 tarihine kadar tanıtım materyallerini odamıza ulaştırması durumunda oda personellerimiz tarafından yine tanıtımlarınız gerçekleştirilecektir.

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası