Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden aldığımız 16.07.2020 tarih ve 6196 sayılı yazıda, Dışişleri Bakanlığı’ndan alınan ilgili yazı çerçevesinde, Bosna-Hersek’te faaliyet gösteren bir firmanın yerel Hukuk Müşaviri Adnan Hadzimusiç tarafından, Saraybosna Ticaret Müşavirliğiyle işbirliği ve Saraybosna Büyükelçiliği ile istişare içinde ekte bir örneği sunulan “Bosna Hersek’te Yabancıların İkameti ve Çalışması” isimli kitapçığın hazırlandığı bildirilmiştir.

Bu kapsamda, Bosna-Hersek’te yatırım yapmayı veya çalışmayı planlayan vatandaşlarımız açısından faydalı olabileceği değerlendirilen söz konusu kitapçık ek’te yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası

Ek: Yabancilarin_Bosna-Hersek_te_ikameti_ve_calismalarina_iliskin_mevzuata_dair_kitapcik