x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sn. Bilal Adabağ, internet üzerinden online olarak düzenlenen “Verimlilik Proje Ödülleri” webinarına katıldı.

İlgili kurum amirlerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda; “Verimlilik Proje Ödülleri” ile ilgili genel bilgilendirmelerde bulunup, kapsamı ve başvuru süreçleriyle ilgili bilgiler verildi.

Verimlilik bilincinin ülke çapında yaygınlaştırılması, kurum ve kuruluşlar arasında bilgi ve tecrübe paylaşımının artırılması,  verimliliği artırma konusunda yürütülen projelerin kamuoyuna duyurulması, uygulanmış projelerin sağladığı yararların tanıtılması ve verimliliği artırma konusunda yürütülecek yeni projelerin teşvik edilmesi amaçları doğrultusunda 2021 Yılı Verimlilik Proje Ödülleri başvuru süreci Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü koordinasyonunda başladığı ifade edildi.

Sanayi ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren mikro işletmeler, küçük işletmeler, orta büyüklükteki işletmeler, büyük işletmeler ile kamu kurum ve kuruluşlarının başvuru yapabildiği 2021 yılı Verimlilik Proje Ödülleri için aşağı belirtilen konularda yürütülmüş çalışmalara ilişkin proje başvurularının 15 Mayıs 2021 tarihine kadar https://vpo.sanayi.gov.tr/ linki aracılığıyla yapılması gerektiği belirtildi.

Proje Konuları:

İş süreçlerinin performansını artırmaya yönelik projeler

Hammadde, malzeme, makine ekipman, enerji, sermaye ve insan kaynaklarının verimliliğini artırmaya yönelik projeler

İşletmenin kârlılığını artırmaya veya maliyetlerini azaltmaya yönelik projeler

Ürün ya da hizmetlerin kalitesini iyileştirmeye yönelik projeler

Çalışma yaşamının kalitesini iyileştirmeye yönelik projeler

Paylaş