x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

TATVAN TANITIM VE TİCARET REHBERİ ÇOK YAKINDA HAZIR…

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası önderliğinde Tatvan ilçemizin ekonomik sorunları temelinde programa alınan Tatvan’ın turizm, kültür ve farklı platformlar da önde olan değerlerin pazarlanması değerlendirilmesi ve ekonomiye kazandırılması amacıyla üç dilde (türkçe, ingilizce, farsça) tanıtım rehberi, cep kitapçığı ve tanıtım filmi hazırlamak amacıyla bir proje yapılması ön görülmüştür.

Projenin asıl amacı ekonomi, turizm ve tanıtım olduğundan dolayı çalışmalar üç dilde hazırlanmıştır. Öncelikli hedef kitle İran ve çevre iller olup bu yönde çalışma yapılmıştır. Proje ekonomi, turizm ve tanıtıma yönelik olduğundan dolayı bazı sektörler çalışmada yer almamıştır. Yapılan çalışmanın getirisi üzerinde yapılacak detaylı raporlamadan sonra önümüzdeki yıllar daha detaylı ve geniş kapsamlı yeni projelerin düzenleneceği müjdesini şimdiden verebiliriz.

Projenin maliyetini, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası, Tatvan Belediyesi, Tatvan Kaymakamlığı ve verdiği reklamlarla destek sağlayan değerli üyelerimizdir.

Bu bağlamda özellikle Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bilal Dağdağan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Cengiz ŞAHİN, Erdoğan YELTEKİN, M. Raşit GÜCÜ, Yılmaz LEBİT, Abdullah ÇETİN, Nurettin GÜZELUÇAR, ve Meclis Başkanı Sayın İhsan BAKIRHAN, üyeler Yusuf KOCAKAPLAN, Nezir YAMAN, Behçet GÜL, İsmail ALKOÇ, Aziz ARSLAN, Rasim SOYLU, Recep ATEŞ, Muhsin HACIYUSUFOĞLU, Servet AVCI, Bilal KARDOĞAN, Ayhan IŞIK, Ehdinur PİRAL ve Rıdvan KÖKEL, Genel Sekreterimiz Rahime YILMAZ ACET, Genel Sekreter Yardımcımız Erdal GÜL’e değerli katkılarından ve desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi bildiriyoruz.

Ayrıca Tatvan Kaymakamı Sayın Murat ERKAN’a, Tatvan Belediye Başkanı Sayın Fettah AKSOY’a, Üyelerimize, Tatvanlı Tacirlerimize, dergi, cep kitapçığı ve tanıtım filminin hazırlanması işlemlerini üstlenen ESK GRUP yönetiminde bulunan Sayın Dilek YALÇIN’a, Suat KAHYAOĞLU’na, çekimlerde yardımcı olan Bitlis Tv kameramanı Sayın Enver BAŞKAN’a gerek maddi gerekse manevi desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Paylaş