x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

İlçemizde bu yıl 50.’si düzenlenen, Tatvan Doğu Anadolu Sanayi ve Ticaret Fuarı Kültür Sanat Festivali başladı.

Tatvan Belediyesi tarafından organize edilen festivalin açılışı, Tatvan Belediyesi ek hizmet binasının önünden fuar alanına kadar yapılan kortej yürüyüşle başladı, Fuar alanında düzenlenen açılış programı ile devam etti.

Farklı illerden gelen folklor ekiplerinin halk oyunları gösterisiyle startı verilen Tatvan Doğu Anadolu Sanayi ve Ticaret Fuarı Kültür Sanat Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Çevre illerden çok sayıda vatandaşta yoğun ilgi gösterdi.

Açılış programında Bitlis Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu ve Belediye Başkanı Fettah Aksoy birer açılış konuşması yaparak, fuarın önemine dikkat çektiler.

Yapılan konuşmaların ardından davetliler bu yıl 50.’si düzenlenen, Tatvan Doğu Anadolu Sanayi ve Ticaret Fuarı Kültür Sanat Festivali ve fuarla birlikte hizmete giren Fuar Kongre ve Sergi Merkezinin açılışı yapıldı.

Yapılan açılış sonrası Bitlis Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu, Odamız Meclis Başkanı Rıdvan Kökel, Odamız Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin, İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkanı Fettah Aksoy ve diğer davetliler hep birlikte açılan stantları ve sergileri gezdi. Daha sonra odamız tarafından açılan standı ve SODES kurslarımızda yapılan el sanatları ürünlerinde oluşan sergiyi ziyaret eden Bitlis Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu’na odamız tarafından özel olarak hazırlanan hediye takdim edildi.

Ardından ise, Odamız Meclis Başkanı Rıdvan Kökel, Odamız Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin ve Odamız Genel Sekreteri Rahime Yılmaz Acet tarafından bir yandan odamız standında misafirler ağırlanırken, bir yandan da stant ziyaretleri yapıldı.

Fuar kapsamında ayrıca ünlü sanatçı Derya Uluğ tarafından konser verildi. Seslendirdiği şarkılarla alandakileri coşturan ünlü sanatçı konseriyle büyük beğeni topladı.

Bu yıl 50.’si düzenlenen Tatvan Doğu Anadolu Sanayi ve Ticaret Fuarı Kültür Sanat Festivali 1 – 10 Temmuz tarihleri arasında her gün farklı etkinlik, yarışma ve konserlerle devam edecek.

Açılışa, kamu kurum amirleri, stk temsilcileri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Paylaş