x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkanı Bilal Dağdağan, Odamız yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri Daire Başkanı olarak atanan Tatvanlı Hemşehrimiz Ferit Hırdar’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Yönetim Hizmetleri Daire Başkanı Ferit Hırdar’a TATSO Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin,  Yönetim Kurulu Sayman Üye M. Reşit Gücü, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Alkoç ve Genel Sekreter Rahime Yılmaz Acet ile birlikte makamında ziyaret eden Oda Başkanımız Bilal Dağdağan, Hırdar’a “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

Ziyarette Daire Başkanı Hırdar’a Nemrut Dağı Turizminin canlandırılması için hazırladıkları projeden dolayı memnuniyetlerini ifade eden Başkanımız Bilal Dağdağan, bundan sonraki çalışma ve projeleri memleketimiz adına beraber yürüteceklerini ifade ederek, Daire Başkanı Hırdar’a yeni görevinde başarılar diledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri Daire Başkanı Ferit Hırdar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretten ötürü TATSO heyetine teşekkürlerini iletti.

Paylaş