x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Bitlis Valisi Sayın İsmail Ustaoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Vali İsmail Ustaoğlu, ziyaret dolayısıyla TATSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine ziyaretten dolayı teşekkür etti. Vali Ustaoğlu, “Kadim evliyalar şehri Bitlis’e atanmaktan son derece mutluyum. Türkiye’deki bütün şehirler bizim şehirlerimiz hizmet alanlarımız. Bitlis ili Anadolu’ya açılan kapımız. Evliyalar şehrine hizmet etmek için buradayız. Devam eden projeleri bitirmek ve yeni projeler oluşturmak öncelikli hedefimiz. Burada Tatvan ilçemiz ilimizin hatta bölgenin ekonomik gücünü temsil etmektedir. İstihdam programına Tatvan’ın katkıları üst seviyede olmuştur.  İnşallah yakın zamanda sizleri ziyaret ettiğimiz zaman devam eden ve yeni projeler hakkında detaylı bir toplantı yapmayı planlamaktayız. Ziyaretiniz için tekrar teşekkür ederim.” dedi.

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Dağdağan, “Sayın Valimiz görevinizde TATSO adına başarılar diliyorum. Maalesef ilimizin ekonomik olarak Türkiye’deki illerin gerilerinde olan bir il. Fakat gerek doğa turizmi gerekse inanç turizmi bakımından, genç ve çalışabilir nüfus, maden yataklarına baktığımızda olmaması gereken bir konumda. Bizler ilimizin ekonomisine katkısı olacak bu konularda çeşitli projeler üzerinde çalışıyoruz. İnşallah sizlerin önderliğinde projeleri hayata geçireceğiz.” dedi.

Paylaş