Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan yazılı açıklama ile üyelik aidatların son ödeme tarihlerine ilişkin olarak bilgilendirme yapıldı.

Yapılan açıklamada; Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası’nın faaliyetlerini üye memnuniyetini göz önünde bulundurarak gerçekleştirdiği, faaliyetlere ilişkin harcamalarda azami titizlik gösterildiği ve yegâne kaynağın ise üye aidatları olduğu vurgulandı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bilindiği gibi, yasa gereği içinde bulunulan yılın üye aidatları Haziran ve Ekim aylarında iki eşit taksitle alınmaktadır. Ancak, Oda aidatları da, ilgili kanunlar gereğince, “Amme Alacağı” kabul edildiğinden, süresinde ödenmeyen aidat borçlarına gecikme zammı uygulanmaktadır. Bu durum göz önüne alındığında, aidatların zamanında ödenmesi üyelerimizin menfaatine olacaktır. Ekim ayı ödeme takviminde son gün tatile rastladığı için 2 Kasım 2015 Pazartesi mesai bitimine kadar aidat ödemeleri yapılabilecektir. Geçmiş dönem borcu olanlar ise yılın herhangi bir gününde ödeme yapabilmektedirler.”

Açıklamada üyelerin, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası’na desteklerini artarak sürdüreceklerine olan inancın tam olduğu vurgulandı.