x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

Okyanus kolejleri altında faaliyet gösteren Tatvan Okyanus Koleji’ni, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İhsan Bakırhan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin tarafından ziyaret edildi. TATSO heyetini Tatvan Okyanus Koleji Müdürü Sayın İhsan Işık karşıladı.

Meclis Başkanı Sayın İhsan Bakırhan yaptığı açıklamada “İdarecilerimize Tatvan’a yaptıkları katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu yapılan yatırım İlçemizin en iyi yatırım. İnsana yapılmış yatırımın geri dönüşü uzun vadeli olmasına rağmen en sağlıklı ve en iyi yatırımdır. Eğitime vermiş oldukları katkılardan dolayı ve aynı zamanda sağladıkları istihdam için teşekkürü borç biliyoruz.

Tatvan Okyanus Koleji Müdürü Sayın İhsan Işık, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın İhsan Bakırhan ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Cengiz Şahin’e yerleşke hakkında bilgi verdi. Işık yaptığı açıklamada “Geçen yıl öğrenciler için okullara verilen teşviklerin artışını beklerken azalma yaşandığını bununda ayakta kalma savaşını zorlaştırdığını, ama her şeye rağmen Tatvan’a ve öğrencilerimize hizmet etmekte geri adım atmayacağız. Eğitim mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz ve bu mücadelemizi daha da ileriye taşımak için zorlukların altından kalkmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Paylaş