x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkanı Bilal Dağdağan, Odamız yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İçişleri Bakanlığı’nın son kararnameyle birlikte İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı olarak atanan Ahlat eski Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu’nu ziyaret etti.

Ankara’da düzenlenen “İstihdam Şurası ve Milli İstihdam Seferberliği Ödül Töreni”ne katılmak üzere Ankara’da bulunan Oda Başkanımız Bilal Dağdağan, TATSO Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin,  Yönetim Kurulu Sayman Üye M. Reşit Gücü, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Alkoç ve Genel Sekreter Rahime Yılmaz Acet İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ahlat eski Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Daire Başkanı Tekbıyıkoğlu, ziyaretten ötürü TATSO heyetine teşekkürlerini iletti.

Hemşehrilerimize ise selamlarını ileten Tekbıyıkoğlu, Ahlat ilçemiz ile ilgili bulunduğu konumda ne proje olur ise destek vereceğini belirtti.

Tekbıyıkoğlu’na yeni görevinde başarı dileğinde bulunan Oda Başkanımız Bilal Dağdağan ise, Ahlat ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden ötürü Tekbıyıkoğlu’na teşekkürlerini ileterek, yeni hizmetler için birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Paylaş