x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odamızın yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile İl Kadın Girişimciler (KGK) ve İl Genç Girişimciler Kurulu (GGK) üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rİfat Hisarcıklıoğlu ve Ticaret Eski Bakanı, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayati Yazıcı’nın katılımıyla Van ilimizde düzenlenen programlara katıldı.

Van TSO, Van Ticaret Borsası ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Van programına dahil olan Tatvan TSO Başkanı Bilal Adabağ başkanlığındaki TATSO heyeti ilk olarak TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu için Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde düzenlenen “Fahri Doktora Tevdi töreni” programına katıldı. Burada düzenlenen törenle TOBB Başkanı M. Rİfat Hisarcıklıoğlu’na Fahri Doktora verildi. Törenin ardından ise TOBB Başkanı M. Rİfat Hisarcıklıoğlu öğrencilerle ve katılımcılarla girişimcilik üzerine görüşlerini paylaştı.

Buradaki törenin ardından ise Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rİfat Hisarcıklıoğlu, Ticaret Eski Bakanı, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayati Yazıcı ile birlikte TOBB Hayati Yazıcı Fen Lisesi’ni ziyaret etti.

Bu ziyaretinden ardından ise, Van Ticaret Borsası’na nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

Program kaspamında son olarak ise Van TSO ev sahipliğinde düzenlenen “İstihdam yaratanlar ödül töreni” ve “Bölge oda ve Borsa Başkanları istişare toplantısına katılım sağlandı.

Program sonunda ise Tatvan TSO Başkanı Bilal Adabağ başkanlığındaki TATSO heyeti ile Kadın Girişimciler (KGK) ve İl Genç Girişimciler Kurulu (GGK) üyeleri TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile biraraya geldi.

Ziyaret anısına TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile hatıra fotoğrafı çeken TATSO heyeti adına Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Adabağ tarafından TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu için özel olarak hazırlanan, içeriğinde fotoğrafının yer aldığı tablo takdim edildi.

Hediyeyi çok beğendiğini ifade eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, hem programa katılımdan dolayı hem de hediye takdiminden dolayı TATSO heyetine teşekkürlerini iletti.

Paylaş