x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

Odamız yönetim kurulu ve meclis üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Türkiye Bankalar Birliği (TBB) tarafından Diyarbakır’da düzenlenen “Reel ve Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme” toplantısına katıldı.

Odamız Meclis Başkanı Rıdvan Kökel, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Adabağ ve odamız yönetim kurulu ile meclis üyelerinin katılım gösterdiği toplantı Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası ile Diyarbakır Ticaret Borsası ev sahipliğindeki toplantı Diyarbakır Radisson Blu Otelde düzenlendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun, Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın’ın ve TBB Yönetim Kurulundaki bankaların Genel Müdür ve Genel Müdür yardımcılarının katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda Reel ve Finans Sektörünün güçlendirilmesine yönelik konular görüşülerek, buna yönelik olarak sorunlar ve öneriler paylaşıldı.

Çok sayıda davetlinin katıldığı toplantıda ayrıca davetliler tarafından bölgenin reel ve finans yönünden sorun ve sıkıntıları dile getirildi. Toplantıya katılan odamız yönetim kurulu ve meclis üyeleri de söz hakkı alarak üyelerimiz ve bölgemizin bu anlamdaki sorun ve sıkıntılarını ifade ettiler.

Toplantının sona ermesinin ardından ise, Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve diğer katılımcılarla da özel görüşmeler yaparak, gerek üyelerimizin ve gerekse bölgemiz sorun ve sıkıntılarıyla ilgili bilgi verip, çözümü noktasında fikir alışverişinde bulundu.

Sektörel ve finansal sorunların çözümü noktasında oldukça verimli geçen toplantı ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ise, iletilen sorun ve sıkıntıların yakın takipçisi olacaklarını ifade etti.

Toplantının önemine vurgu yapan Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ ise, toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.

Paylaş