x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

!!! Halihazırda online işlem için onaylanmış üyelerimiz   ÜYE FİRMA GİRİŞİ – TOBB linkini kullanarak online belge talebi, aidat ödemesi gibi işlemlerini yapabilirler.

!!! Üyelik durumu ASKI olan üyelerimiz online belge talebi işlemlerini yapamazlar. Durumlarını önce FAAL yapmaları gerekmektedir. Odaya başvurmaları rica olunur.

Üyelerimiz; Üye Kayıt Sistemindeki bilgilerini görüntüleyebilir.

ÜYE TOBB sisteminden bulundukları ortamdan online temin edebilir. Aidat Borç bilgisini öğrenip, ödeme yapabilir ve geçmiş dönem makbuzlarını takip edebilir.
 

Uzaktan belge hizmetinden faydalanabilmeniz için; Şirket Müdürü/Yönetim Kurulu Üyeleri veya Ortakların cep telefonu ve e-posta bilgilerinin ÜYE TOBB sisteminde kayıtlı olması gerekmektedir!
 

Uzaktan işlem yapabilmeniz için ilk aşamada yapılması gereken iletişim bilgilerinizin güncel olması gerekmektedir. Öncelikle;  Üye İletişim Bilgi Güncelleme Formu‘nu doldurarak gönder tuşuna basın. Formu dolduramayan üyelerimiz Odamızdan form temin edebilir.

  • 0.434.8241266 – 0.434.8279899 – 0.434.8271633 nolu Odamızın telefonlardan arayarak işleminizi hızlandırabilirsiniz.

İkinci aşamada ise https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/getInfo.jsp linkinden firma üyeliğinizi aktif hale getirmeniz gerekmektedir. Onaylanan üyeliğiniz sonrası  ÜYE FİRMA GİRİŞİ – TOBB linkini kullanarak üyelik işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.
 

Üyelik aktivasyounu ile ilgili olarak aşağıdaki ÜYE TOBB anlatım videosudan yararlanabilirsiniz?

Paylaş