AK Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda 24,25 ve 26. Dönem Bitlis Milletvekilimiz Sayın Vedat Demiröz, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odamızın video konferansla düzenlenen müşterek yönetim kurulu toplantısına konuk oldu.

Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ başkanlığında odamız yönetim kurulu, TOBB Bitlis Genç Girişimciler Kurulu (GGK) ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) üyelerinin katılımıyla müşterek yönetim kurulu toplantısı düzenlendi.

Sayın Vedat Demiröz’ün de konuk olarak katıldığı toplantıda; Koronavirüs sonrası durum analizi yapılarak, kira desteği, banka kredileri, vergi ve SGK afları gibi konular üzerine görüşmeler yapıldı.

Oldukça verimli geçen toplantıda; Sayın Vedat Demiröz davetten ötürü odamıza teşekkür ve başarı dileklerini iletirken, Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ’da gerek toplantıya katılımları ve gerekse verdiği değerli bilgiler için Sayın Demiröz’e teşekkürlerini iletti.