x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odamızın Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bilal Adabağ, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ, öğretmenliğin emek, özveri, sabır ve hoşgörü gerektirdiğini, güven ve sevgi ilişkisine dayanan bir meslek olduğuna dikkat çekti.

Öğretmenliğin, toplumda her zaman önemli ve saygın bir konumda olduğunu vurgulayan Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ, “Çocuklarımızın yetişmesi ve ülkenin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında, fedakar ve cefakar öğretmenlerimizin büyük emeği bulunuyor. Toplumda öğretmenlik mesleğinin özel bir önemi var. Öğretmenlerimize hak ettikleri önem ve değerin verilmesi gerekiyor. Türk toplumunda öğretmen hakkı, anne ve baba hakkıyla bir tutulmuş, kutsal sayılmış. Çünkü sınıfta öğrencileri geleceğe hazırlayan öğretmenler, öğrencilerinin gözünde ana ve baba kadar kutsaldır. Bu vesileyle ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyor, kendilerine sağlık, huzur, mutluluk ve başarılar diliyorum.” Diye konuştu.

Paylaş