x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odamız Yönetim Kurulu Başkanımız Bilal Adabağ, odamızın 2 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan organ seçimlerine ilişkin basın toplantısı düzenledi.

TOBB tarafından seçim takvimin açıklamasının ardından Tatvan İlçe Seçim Kuruluna yapılan başvuruya istinaden odamız organ seçimlerinin 2 Ekim 2022 Pazar günü yapılması yönünde karar bildirildi.

Seçim takviminin netleşmesi neticesinde düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarıyla bir araya gelen Oda Başkanımız Bilal Adabağ, gerçekleştirilen hizmetler ve seçim süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yaptıkları istişareler neticesinde yeniden aday olma yönünde karar aldığını belirten Oda Başkanımız Bilal Adabağ, “Seçim sonuçları ne olursan olsun sandıktan çıkacak sonuç üyelerimizin takdiri olacak olup, bizlerde bu karara saygı duyacağız. Seçim sonucunun şimdiden odamız ve üyeleri için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

Zorlu Pandemi süreci başta olmak üzere gerek oda üyelerinin ve gerekse memleketi ilgilendiren tüm sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında girişimlerde bulunduklarını kaydeden Oda Başkanımız Bilal Adabağ, aynı zamanda yaptıkları çalışmalarla da odanın hizmet kalitesi ve standardını her geçen gün yükselttiklerini ifade etti.

Gelinen süreçte artık TATSO’nun Avrupa standartlarında hizmet sunan 5 yıldızlı akredite bir oda olarak kentin en önemli STK’larından biri konuma geldiğini vurgulayan Oda Başkanımız Bilal Adabağ, katkı sunan herkese teşekkürlerini iletti.

Yeni dönemde yeni projeler ve yeni hizmetlerle çıtayı bir basamak daha ileriye taşıma gayreti içinde olacaklarını kaydeden Oda Başkanımız Bilal Adabağ, seçimde aday olacak olan adaylara da başarı dileklerini iletti.

Paylaş