x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkanımız Sayın Bilal Adabağ, 2013 yılında ihale edilip askı süreci tamamlanmasına rağmen sözleşme bedeli üzerinden keşif ve tescil işlemi tamamlanamayan “Arazi toplulaştırma ve tarla içi geliştirme hizmetleri projesi” için girişimlerde bulundu.

Bitlis, Ahlat ve Güroymak ilçemizi kapsayan projede yaşanan sıkıntıların giderilmesi ve gerekli ödeneklerin sağlanması ayrıca yatırımcının önünü tıkayan 7139 ve 3083 sayılı kanunun maddesi uygulamalarından kaynaklanan sorunların çözümü için görüşmeler gerçekleştiren Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ, bu kapsamda Devlet Su İşleri 17. Van Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret edip görüşme sağladı. Yapılan görüşme neticesinde konuyla ilgili ilimiz Milletvekillerinden Sayın Cemal Taşar ile görüşen Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ, konuyla ilgili gerekli bilgileri aktardı.

Gerçekleştirilen girişim ve görüşmelerin olumlu geçtiğini ifade eden Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ, ilgi ve alakasından ötürü Sayın Cemal Taşar’a teşekkürlerini iletti.

Paylaş