x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odamız tarafından Tatvan ve Ahlat ilçelerindeki Mesleki Eğitim Merkezleri ile Tatvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü imzalandı.

Milli Eğitim Bakanlığı İle Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında imzalanan Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında odamız tarafından da işbirliği protokolleri imzalandı.

Protokoller için ilk olarak Tatvan Mesleki Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Lebit, kurum müdürü Turan Sevinç ile daha sonra Tatvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ardından ise Odamız 7. Meslek Komitesi Başkanı Ulaş Çardak ile birlikte Ahlat Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Adem Karababa ile Eğitim İş Birliği Protokolü imzaladı.

Sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi için okullarda eğitimi verilen meslek alanlarında öğrenci ve öğretmenlerin sosyal ve zihinsel becerilerinin geliştirilmesi, mesleki bilgi ve beceri ve yabancı dil yeterliliklerinin artırılması amacıyla imzalanan protokollerin hayırlı olmasını dileyen Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Lebit, Özel sektörün mesleki eğitim merkezlerinden daha çok istifade etmesi gerektiğini belirterek, “Ben bu kapsamda gençlerimizi, mesleki eğitim merkezlerine kayıt olmaya, işverenlerimizi de mesleki eğitim merkezlerinden öğrenci almaya davet ediyorum.” dedi.

Paylaş