x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bilal Adabağ, Meclis Üyesi Sayın Ecevit Özkan, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Sayın Muaz Ergezen, ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sayın Bilal Kardoğan ile Bitlis İl ve İlçelerinde faaliyet gösteren Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkez Yetkilileri, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ile Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri ortak çalışma yapabilmek adına Odamızda yapılan toplantı ile bir araya geldiler.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Sayın Muaz Ergezen “Bitlis İl ve İlçelerinde Özel Eğitime ihtiyaç duyan kardeşlerimiz için dernekler kurma çalışmaları yapmaktayız. Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri ile birlikte kurulacak derneklerin çatısı altında ortak çalışmalar yapmak için bugün bir araya gelmiş bulunmaktayız. İstişare ederek ortak hareket etmek en büyük arzumuz. Özel Eğitime ihtiyaç duyan kardeşlerimiz için sizler yıllardır sabırla hizmet vermektesiniz. Emeğinizin karşılığı kesinlikle maddi olarak karşılanması mümkün değildir. Allah yar ve yardımcınız olsun.” Dedi.

Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Bilal Adabağ “Değerli Federasyon Başkanım toplantı için sizlere ve Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Yetkililerine teşekkür ederim.  Biz Özel Eğitime ihtiyaç duyan kardeşlerimize engelli demek istemiyoruz. Fırsat verildiği zaman bu arkadaşların aşamayacağı hiçbir engel olmadığı kanısındayım. Bu konuda Meclis Üyem Sayın Ecevit Özkan sizlere yardımcı olacaktır. Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası olarak üzerimize düşecek her türlü göreve hazırız.” Dedi.

Meclis Üyesi Sayın Ecevit Özkan “İstişare kültürünü bizde benimsiyoruz. Kurulacak dernekler kanalıyla olsun farklı kanallardan olsun gereken yardımların sağlanması konusunda hassasiyet göstereceğiz.  Bedensel engellilerle ilgili yapılacak her türlü aktivitelere destek vermek konusunda gönüllüyüz. Bizler Federasyon Başkanımız Sayın Muaz Ergezen’in çabalarını takdir ediyor ve destekliyoruz. Derneklerin kurulması oldukça faydalı olacaktır.” Dedi

Paylaş