İlgi : Libya Ticaret Odaları Genel Birliği’nin 10.10.2019 tarih ve 268/31 sayılı yazısı.

İlgide kayıtlı yazıda, Libya Planlama Bakanlığı, Fas Sanayi Ticaret ve Yatırım ve Dijital Ekonomi Bakanlığı himayesinde 1. Libya Ekonomi ve Yatırım Forumu’nun (LEIF) Libya Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (GUCC) tarafından 11-12 Kasım 2019 tarihlerinde Fas’ın Rabat şehrinde gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Yazıda devamla, anılan etkinliğe Libya Ulusal Petrol Şirketi (NOC), Libya Yatırım Otoritesi (LIA) ve Libya Konut ve Kamu Hizmetleri Uygulama Otoritesi’nin katılım sağlayacağı, etkinliğin Libya yatırımlarının potansiyelini belirlemek, yerel ve uluslararası şirketler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve onlarla işbirliği yapmak için fırsatlar sunduğu kaydedilmektedir. Söz konusu etkinliğe ilişkin ayrıntılı bilgi www.leif.ly adresinden temin edileceği gibi info@leif.ly e-posta adresi ile temas kurularak da sağlanabilir. Üyelerinize duyurulur..