x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB’in Ahlat ilçesinde ortaklaşa açmış olduğu Uygulamalı Girişimcilik Kursu’nun yerinde denetimi ve öğrencilere başarılar dilemek amacıyla Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Cengiz ŞAHİN, Meclis Başkanı Sayın İhsan BAKIRHAN, Meclis Üyesi Sayın Muhsin HACIYUSUFOĞLU ve Genel Sekreterimiz Sayın Rahime YILMAZ ACET kursu ziyaret etti.

Burada kısa bir konuşma yapan Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Cengiz ŞAHİN, “Daha önce Tatvan da kurslar açmış ve birçok kursiyerin burada eğitim almasını sağlamış durumdayız. Amaçlarımızdan biri amacıyla Tatvan Ticaret ve Sanayi Odasına bağlı diğer ilçelerimizde de kurslar açmak ve bunu bütün ilçelerimize yaymaktır. Bu kurs 2015 yılındaki son kurs olacak. Bir diğer amacımız ise bu kursun sadece bir sertifika programı kursu olarak görülmemesi. Siz değerli kursiyer arkadaşlarımızdan ricamız hayal ettiğiniz işi kurmanın ilk adımı olarak bu kursu görmeniz. Sonraki adımları atmak için cesaretli olmanız. Biz her adımda mutlaka yanınızda olacağız. Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası olarak elimizden gelebilecek her türlü imkânlarımızla sizleri destekleyeceğiz. Bunun bilincinde olarak hareket etmenizi istiyorum ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın İhsan BAKIRHAN’ın ise, “Mutlaka hocanız belirtmiştir. Projelerinizin tutarlı olması halinde KOSGEB’in mutlaka bunu değerlendirileceği kesindir. Bu yönde bir çalışma yapmanız sizlere öncelik tanıyacaktır. Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası cesaretli ve tutarlı projeleri daima desteklemiştir ve desteklemeye devam edecektir.” dedi.

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Sayın Muhsin HACIYUSUFOĞLU da “Ahlat’lı bir hemşehriniz ve TATSO’nun Ahlat üyesi olarak her zaman sizlere destek olacağımız bildirmek isterim” dedi.

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sayın Rahime YILMAZ ACET, “Bölgemiz ham madde bakımından zengin. İş gücü konusunda oldukça avantajlı bir bölgedeyiz. Güçlü projeler mutlaka hak edeceği değeri alacaktır. TATSO olarak sizleri desteklerimizi bildiririm. Her zaman en ufak sorunlarınızın çözümünde sizlere yardımcı olmak için varız. Çekinmeden TATSO’nun sizler için var olduğunu bilincinde olun. Başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Kursiyerler ise “Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası’nın cesaretimize cesaret kattığını bundan dolayı oldukça mutlu olduklarını, bunları bilmek sizlerin bizimle olduğunu hissetmek amacımıza giden yolda bizleri daha da hırslandırdığını belirtmek isteriz” dediler.

Paylaş