x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi ve aynı zamanda TOBB Erzurum KGK İcra Komitesi Başkanı Feride Eda Çalıkuşu ve Erzurum KGK Koordinatörü Mehtap Yarbaşı, Tatvan ilçemizi ziyaret etti.

Bölgemizin ve Kadın Girişimciler Kurulumuzun sorun ve sıkıntılarını not almak ve çözüm yolları bulmak üzere bölge ziyaretine çıkan KGK Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi Feride Eda Çalıkuşu ve Erzurum KGK Koordinatörü Mehtap Yarbaşı çıktıkları bölge ziyareti kapsamında ilçemizi de ziyaret ederek odamız yöneticileri ve KGK üye ve temsilcileriyle bir araya geldi.

Odamız Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit, Odamız Genel Sekreter Vekili Mücahit Diksin ve TOBB Bitlis KGK Başkan Yardımcısı Yasemin Küntaş ile Bitlis KGK üyesi Hilal Özdoğan tarafından karşılanan KGK heyeti ile KGK ile bölgenin sorun ve sıkıntıları üzerine istişare toplantısı düzenlendi.

Oldukça verimli geçen toplantıda KGK ve Bölge sorunları not alınarak, çözümü konusunda neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Paylaş