Tatvan Ticaret ve Sanayi Odamızın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit, odamız üyelerinden Reşat Yeniyöndem ve Eyüp Sabri Gençoğlu tarafından açılan Paçatat Restorant isimli işyerinin açılışına katıldı.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirilen açılışa TOBB Bitlis Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Bilal Kardoğan ve Odamız Genel Sekreteri Mücahit Diksin ile birlikte katılan Odamız Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit işyerinin hayırlı olmasını diledi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardımdan işyerini gezen Odamız Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit, hayırlı bol kazançlar dileğinde bulundu.İşyeri işletmecileri Reşat Yeniyöndem ve Eyüp Sabri Gençoğlu ise teşekkürlerini ilettiler.