x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

 Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıl dönümü münasebetiyle ilçemizde kutlama programı düzenlendi. Düzenlenen programa Odamızı temsilen Odamız Meclis Başkanı Rıdvan Kökel ve Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin katıldı.
Önceki gün Kaymakamlık bahçesinde düzenlenen çelenk sunma töreni ile başlayan kutlama programı bu gün ise ilçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Ali Özkan’ın protokol üyeleriyle birlikte kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etmesi ile devam etti.
Tebriklerin kabulü programının ardından ise, programa Tatvan Kültür Merkezinde devam edildi. Buradaki program ise saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayıp, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajının okunması ve Kaymakamımız Sayın Mehmet Ali Özkan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti.
Düzenlenen program, öğrencilerin şiir okuması, slayt gösterisi, spor gösterileri, ödül töreni, müzik dinletisi ve halk oyunları gösterisi ile sona erdi.
Düzenlenen törene Kaymakamımız Sayın Mehmet Ali Özkan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Tamer Atay, Belediye Başkanı Fettah Aksoy, İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Aygün, İlçe Jandarma Komutanı Sinan Tercan, Odamız Meclis Başkanı Rıdvan Kökel ve Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin, kamu kurum amirleri, askeri erkan, STK temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Paylaş