x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

İlçemizde hizmete giren “Bolulu Hasan Usta Süt Tatlıları” isimli kafenin açılışı yapıldı.

İşletmeci Ergin Sönmezler tarafından ilçemiz Cumhuriyet Caddesi üzerinde açılan işyerinin açılış kurdelesi Vali Ustaoğlu, tarafından kesildi. Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin ve Odamız Genel Sekreteri Rahime Yılmaz Acet’in de katıldığı açılış töreni sonrası davetliler ile birlikte işyerini gezen Vali Ustaoğlu, İşletmeci Ergin Sönmezler’den işyeri ile bilgi aldı.

İşyerinin hayırlı olmasını dileyen Vali Ustaoğlu, “İki gündür Tatvan ilçemizde işyeri açılışları yapıyoruz. Bu durum bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Bugün ise marka değeri olan çok önemli bir tesisimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu tesisleri bizlere kazandıran dostlarımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum. İnşallah kazasında belasız güzel hizmetler verirler. Bu güzel işletmemizin ilimize ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” Diye konuştu.

Düzenlenen açılış programına; Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, TATSO Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin ve Odamız Genel Sekreteri Rahime Yılmaz Acet, Tatvan Kaymakam Mehmet Ali Özkan, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erdal Necip Yardım, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, Tatvan 10.Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Tamer Atay, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban, kurum amirleri, Oda ve STK temsilcileri ile siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Paylaş