x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

İstanbul’da düzenlenecek olan “Bitlis Tanıtım Günleri” için İlçemizde Kaymakam Mehmet Ali Özkan başkanlığında istişare toplantısı düzenlendi.

Bitlis Valiliği öncülüğünde 30 Kasım – 3 Aralık tarihleri arasında İstanbul Maltepe’de düzenlenecek olan “Bitlis Tanıtım Günleri” ile ilgili kaymakamlık makamında gerçekleşen toplantıda ilçenin tanıtımı için neler yapılabileceği görüşüldü. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantı neticesinde kurumların tek çatı altında birleşerek tanıtıma tam destek vermesi ve tanıtım ekibinin oluşturularak, tanıtım için gerekli hazırlıkların tamamlanması kararlaştırıldı.

Toplantı sonunda kısa bir değerlendirme konuşması yapan Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, “Bitlis Tanıtım Günleri” için hummalı bir çalışma yürüteceklerini söyledi.

Tatvan’ı İstanbul’da en iyi şekilde tanıtmak için STK’lar, belediye ve diğer kurumlarla işbirliği içinde ellerinden gelen gayreti göstereceklerini kaydeden Kaymakam Mehmet Ali Özkan, ilçeyi her yönüyle en iyi şekilde tanıtmayı hedeflediklerini ifade etti.
Tanıtım günleri süresinde ilçemizin mutfağını, tarihini, kültürünü, turizmini ve diğer değerlerini her yönüyle en iyi şekilde tanıtacaklarını vurgulayan Kaymakam Özkan, şimdiden herkesi tanıtım günlerine davet etti.

Düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Rahime Yılmaz Acet, ilgili kamu kurum amirleri ve STK temsilcileri katıldı.

Paylaş