x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

İllerin tanıtımına katkı sunulması amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın İl Tanıtım ve Geliştirme Programı kapsamında 81 ilde oluşturulan İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Bitlis’te ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odamızın da paydaşı olduğu Bitlis Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Vali Oktay Çağatay başkanlığında toplandı.

Bitlis Eğitim ve Tanıtım Vakfı(BETAV) Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda il tanıtımında sinerji yaratılarak markalaşma süreçlerinin güçlendirilmesi, sonuç odaklı kısa, orta ve uzun vadeli aksiyon planlarının yapılması, etkili ve sonuç odaklı tanıtım çalışmalarının ortaya konulması gibi konular ve gündem konuları ele alındı.

Odamızı temsilen Odamız Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit’in katılım sağladığı Vali Oktay Çağatay başkanlığındaki toplantıya Vali Yardımcısı İzzet Cem Eser, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ve Bitlis İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu üyeleri katıldı.

Paylaş